Nyhet!

Speltips: Manchester United – Chelsea (Premier League)

Under lördagskvällen ska ett toppmöte spelas mellan förra säsongens trea mot förra säsongens fyra. En jämn match som kan sluta hur som helst. Jag har riktat in mig på hörnmarknaden och funnit ett fint spel.

Match: Manchester United – Chelsea
Speltips: 
Under 10.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Manchester United kommer från en supermatch senast då man vann mot PSG borta i Champions League. Nu ska man försöka fortsätta på det fina spåret när man ställs mot Chelsea. Denna säsong kommer man hänga med bakom Liverpool och Manchester City, vilket också Chelsea kommer att göra. Det gör matchen extra viktig eftersom man behöver vinna för att hänga med i toppen. Det leder till att matchen i sig kommer bli rätt tillknäppt, båda lagen kommer prioritera försvaret för att hålla tätt bakåt.

Chelsea kommer från en oavgjord match mot Sevilla, en match som blev riktigt chansfattig på grund av att lagen satte  försvaret i första hand. Den matchen har vissa liknelser med denna match mot United. Viktiga matcher som Chelsea hellre tar 1 poäng i, än att riskera förlust. När Chelsea mötte Sevilla blev det totalt 7 hörnor och där londonlaget endast skrapade ihop 2 hörnor. Och när matchbilden mycket väl kan bli densamma mot United så tror jag på få hörnor.

Både United och Chelsea skapar relativt mycket hörnor genom en hel säsong. Men det är främst mot mostånd som man är bättre än och där man har bollinnehavet. Nu är det en jämn match som lagen kommer turas om att föra spelet i, vilket leder till att det inte riktigt blir något längre tryck åt något av lagen. Förra matchen lagen möttes slutade det med 6 hörnor totalt. Jag anser att det är värde i underspelet här då lagen är såpass jämna.

Rygga spelet hos Bet365

 

0-9 hörnor = Vinst

10 hörnor = insatsen tillbaka

11 hörnor eller fler = Förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]