Nyhet!

Speltips: Manchester United – Istanbul Basaksehir (Champions League)

Äntligen är det dags för Champions League igen! Det är fjärde omgången som ska spelas utav gruppspelet, där flertalet viktiga matcher ska avgöras. En av matcherna är den mellan United och Istanbul. Viktigt möte på många sätt, men där det inte kommer bli så mycket fult spel.

Match: Manchester United – Istanbul Basaksehir
Speltips: 
Under 4.5 kort
Odds: 
1.65
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Manchester United behöver verkligen vinna denna match. Man har lyckats slå både Leipzig och PSG i de två första matcherna men i den senaste så förlorade man mot just Istanbul. Det turkiska laget är de klart sämsta laget i gruppen, men de gjorde det bra mot United förra matchen. Oavsett hur förra matchen slutade mellan de båda lagen så lär Istanbul vara de försvarande laget precis som då, vilket tvingar United till att dra upp tempot för att skapa målchanser. Men då Istanbul ligger så pass lågt så kommer det inte bli så mycket frisparkar eftersom det kommer bli mycket sidledsförflyttande, vilket gör att Uniteds passningsspel kommer gå fram och tillbaka.

Istanbul har ett par bra spelare, vilket man utnyttjar i kontringar. Men när man kontrar så väljer man inte att gå rakt på mål, utan man väntar oftast in sina medspelare för att vara flera stycken som anfaller. Det gör att United inte kommer behöva dra på sig så mycket taktiska frisparkar eftersom man precis som Istanbul hinner hem med många försvarare, och är man på rätt sida så behöver man inte dra på sig frisparkar.

Detta är inte två fula lag i grunden, utan när man tar kort så är det oftast när man ska stanna upp motståndaranfall i omställningar. Men när det med stor sannolikhet kommer bli två lag som kommer försöka spela runt bollen när man väl har den, så tror inte jag på många kort från domarens håll. För domare Ovidiu Haţegan snittar endast 3.9 kort per match, där de mesta kort delas ut i slutsspelsmatcher.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]