Nyhet!

Speltips: Manchester United – Leicester (Premier League)

En intressant match mellan två bra lag ska spelas. Det är nämligen ligatvåan United som tar emot ligafyran Leicester. En match som är något viktigare för bortalaget men samtidgt ett möte där lagen kan spela relativt avslappnat. Något som får mig att se en tempofattig matchbild.

Match: Manchester United – Leicester
Speltips: 
Under 10.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
2.00
Spelbolag: Bet365
Units: 
1

Rygga spelet hos Bet365

Manchester United har gjort en bra säsong totalt sätt. De kommer sluta på en andraplats i ligan vilket är godkänt med tanke på att City är på en annan nivå. Det röda Manchesterlaget har även tagit sig till Europa League final vilket är en bra bedrift. I ligan har de dock inget att spela för längre då topp 4 är säkrat. Och laget möter Liverpool redan på torsdag, en match och ett lag som lär prioriteras mycket. För Liverpool är värsta rivalen och det spelar ingen roll vad för poängmässig betydelse matchen har, för den matchen ska vinnas till varje pris. Det gör att denna match kan bli något roterande för United. Kaptenen Maguire är även skadad vilket påverkar en hel del. Tror inte att hemmaalget skapar så många hörnor med tanke på de tighta spelschemat.

Leicester har inte säkrat topp 4 än, men det ska mycket till om de ska missa det nu. Så även om denna matchen betyder lite så vet laget om att det räcker med 1 seger i resterande två matcher. Leicester är ett kontringsstarkt lag som helst inte för matcher mot de bättre lagen. Men de kan bli tvugna till det nu när de möter ett omotiverat United. Och även om bortalaget är ett starkt lag så är de inte lika bra när de inte får stora ytor att jobba med. Det gör att jag inte tror de kommer få med sig allt för många hörnor heller.

Detta är en match som har stor chans att bli tempofattig av sig. Leicester kommer försöka trycka ner United vilket inte är en lätt uppgift. Det är två lag som inte får mycket hörnor emot sig och tror inte detta blir en hörnrik historia.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]