Nyhet!

Speltips: Manchester United – Liverpool (Premier League)

Idag är det ingen vanlig dag, för idag ska en högintressant match spelas. Englands två största klubbar ska göra upp i en match som kommer påverka Liverpools säsongen markant. En jämn match men där Liverpool kommer ta initiativ. 

Match: Manchester United – Liverpool
Speltips: 
Liverpool flest hörnor
Odds: 
1.61
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Manchester United har gjort en suverän säsong än sålänge men går samtidigt in i denna match som underdogs. Man lär backa hem kraftigt för att sedan utnyttja sina offensiva spelare i omställningar, något som kan straffa Liverpool. United kommer inte vara intresserad av att föra spelet om man inte skulle hamna i underläge tidigt. Manchester laget snittar 5.3 hörnor per match vilket är mycket mindre än Liverpools snitt. Då de är mitt i ett dubbelmöte i Europa League så lär spelarna inte ta allt för mycket onödiga löpningar offensivt.

Liverpool är regerande mästare men också laget som är favoriter att vinna denna match. Dessutom är de laget som behöver vinna denna matchen för att få Champions League nästa säsong. Vilket betyder att Liverpool är laget som har pressen på sig. Så de lär ha väldigt mycket boll och försöka skapa lägen mot ett lågt stående United. De snittar 6.4 hörnor per match, och är laget som skapat flest hörnor i hela ligan efter City. I denna match så kommer de behöva anfalla mycket för att skapa målchanser vilket i sin tur kommer leda till många hörnor.

En jämn match där bortalaget kommer gå ut med mycket energi från start. Liverpool skapar nästflest hörnor i ligan och då de behöver vinna denna match så kommer laget vara offensivt. Tycker oddset är helt fel här!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]