Nyhet!

Speltips: Manchester United – Manchester City (Premier League)

Efter ett par Champions League veckor så blir det väldigt mycket Premier League matcher istället. Varje lag kommer ha 3 matcher i veckan och det är oftast under denna perioden som något lag drar ifrån. Under kvällen ska ett Manchester derby spelas, en match där jag kan se matchbilden framför mig.

Match: Manchester United – Manchester City
Speltips: 
Båda lagen gör mål: Nej
Odds: 
2.28
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Manchester United slarvade bort Champions League slutspelet då man hade allt i egna händer men inte klarade av pressen helt enkelt. Nu tar man emot stadsrivalerna vilket inte kommer bli en enkel uppgift. Man kommer ligga lågt och satsa på kontringar, något som man lyckats med de två senaste matcherna då man har vunnit mot City. Men det kommer vara trötta spelare med tanke på de tuffa schemat man haft under en längre tid. Och därför kommer man behöva vara väldigt effektiva på sina kontringar om man ska lyckas sätta någon boll. För man kommer inte orka skapa allt för många chanser mot ett bollförande City.

Manchester City är favoriter att vinna denna match, med all rätt om man ser till trupperna. Men man har en dags mindre vila än United vilket gör att man också kommer vara slitna. Dock har man alltid haft svårt att göra mål mot United, särskilt när Mourinho och Solskjær varit tränare för United. För även om City alltid haft mycket bollinnehav så har det varit svårt att komma till bra målchanser vilket gör att United med ett hårt jobb kan lösa det även i denna match.

Det som gör att jag tycker detta spel är bra, är just för att det laget som gör första målet kommer kunna backa hem och göra det obekvämt för motståndarna. Och med tanke på de slitna spelarna så kommer det vara extremt jobbigt för det laget som behöver gå framåt att forcera när man hamnar i underläge. United har gjort det förr när man lyckats göra första målet. Dessutom kan City spela av en match man tar ledningen i. Men som sagt skulle det inte förvåna mig om United lyckas göra som Tottenham gjorde mot City, kontra in 2 bollar och sedan försvara med hela laget.

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]