Nyhet!

Speltips: Manchester United – PSG (Champions League)

Det vankas stormatch i kvällens Champions League då en jämn grupp kan avgöras redan efter denna match. PSG har en måstematch framför sig där de verkligen behöver vinna, och skulle de förlora så är de ute ur Champions League. Ett lag som garanterat är tillräckligt skickligt för att gå till slutspel.

Match: Manchester United – PSG
Speltips: 
PSG insatsen tillbaka vid oavgjort
Odds: 
1.76
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

United toppar denna grupp med 9 inspelade poäng och lyckas man slå PSG så är man klara för slutspel. Och man är ett bra lag helt klart, men man får inte glömma bort att PSG var i final ifjol. United vann förra mötet lagen emellan, då man avgjorde i slutminuterna. Man kommer spela som förra matchen och låta PSG föra spelet för att sedan gå för sina kontringar. I bakhuvudet kommer United spelarna veta att det inte är i denna match man behöver vinna, utan det är den på Leipzig i nästa match. Men självklart kommer man vilja ha det klart redan ikväll, och då kommer ett kryss räcka gott och väl.

PSG har kniven mot strupen och måste vinna ikväll då ett oavgjort resultat också kan resultera i att man åker ut. Man kommer offra allt man har och det är i just Champions League man presterar som bäst då man älskar varje minut där jämfört med matcherna man spelar i hemlandet. Man har hela startelvan skadefri och kommer gå för det från start. Man har inget att förlora då man satt sig i en dålig sits helt själva.

Detta är en match som PSG har en lite bättre trupp, samtidigt som man har mycket mer motivation än United spelarna. PSG lär ha lärt sig ett och annat efter förlusten senast mot United. Och det finns risk för att Manchester laget blir för passiva och låter PSG skapa sina lägen genom Neymar och Mbappé.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]