Nyhet!

Speltips: Manchester United – Tottenham (Premier League)

Det har blivit dags för den fjärde omgången i Premier League och då är omgångens klart hetaste match den mellan United och Spurs. Två lag som siktar på att hamna i toppen denna säsong. Två lag som har lite olika förutsättningar inför denna match och då tycker jag att ett lag har större chans att stå som vinnare.

Match: Manchester United – Tottenham Hotspurs 
Speltips: 
Manchester United fulltid
Odds: 
2.07
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Manchester United hade en helt okej säsong förra året. Man startade knackigt men såg riktigt bra ut i de avslutande matcherna och framförallt efter man drog igång efter Corona uppehållet. Tillslut hamnade på en tredje plats efter att länge ha sett ut att missa Champions League platserna. Man verkar uppskatta att spela inför tomma läktare, sett till resultaten och framförallt matcher där man hamnat i underläge men starkt vunnit ändå.

Inför denna säsong har man inte fått in så mycket värvningar till skillnad från sina konkurrenter. Men Donny van de Beek är en spelare man har plockat in och som gjort det bra de minuter han fått än så länge. Man har verkligen inte inlett bra spelmässigt där man i sin första match förlorade med 3-1 mot Crystal Palace. I den senaste matchen spelade man inte heller bra men lyckades vinna med en hel del tur mot Brighton. Vilket i sig är starkt att vinna trots att man inte spelar bra. Men nu är det säsongens första stormöte och då kommer spelarna vara extra laddade.

Tottenham har likt United inte heller startat särskilt bra då man endast tagit 4 poäng på de inledande 3 matcherna. Spurs har en väldigt bra trupp kortsiktigt, men ser man i det långa loppet så har man en väldigt tunn trupp. Det hjälper inte heller att man deltar i ett Europa League kval i skrivande stund. Denna vecka ska man spela 4 matcher och det avslutas mot just United som kommer vara relativt utvilade då man kommer kunna ställa över hela startelvan i cupen. En av Spurs allra bästa och formstarkaste spelare Heung-min Son har dessutom varit skadad och kanske spelar med lite småskavanker, vilket inte stärker lagets chanser.

Det är en jämn match på förhand. Men ett United på hemmaplan mot ett Tottenham som spelat alldeles för mycket det senaste kommer göra stor skillnad i orken. United är också ett lag som presterar bättre mot topplagen då man får chansen att kontra, vilket man inte får mot de sämre lagen. Jag tror att hemmalaget vinner denna match mot ett passivt Tottenham!

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.