Nyhet!

Speltips: Manchester United – West Ham (Premier League)

Det är flera Premier League matcher denna söndag, och den jag lagt fokus på är den som spelas ikväll. Toppmöte mellan tvåan och femman ser ut att bli en spännande match. Det är två målglada lag vilket talar för ett specifikt spel.

Match: Manchester United – West Ham
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.87
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Manchester United gör en rätt så bra säsongen än så länge, man befinner sig på andraplats och kommer försöka behålla den platsen säsongen ut. Det är framförallt offensiven som gjort att man ligger så pass högt, för defensivt är man inte överdrivet bra i då man släpper in en hel del mål. Till denna match saknar man en del spelare, bland annat Rashford och Martial men trots det ska man ha en god chans att hitta nätet mot West Ham. United släpper in 1.5 mål i snitt varje hemmamatch vilket betyder att man inte är helt stabila försvarsmässigt.

West Ham gör en supersäsong och ligger på femteplats. Man snittar 1.6 mål framåt varje match vilket bör räcka mot detta United som har en del spelare borta. Samtidigt så är man inget lag som är jättebra defensivt. Man snittar mer än 1 mål insläppt varje match och en Bruno Fernandes kan utan tvekan lösa det oavsett vem han spelar med. Londonlaget är också ett lag som trivs mer på hemmaplan än på bortaplan, vilket talar för att United ska lyckas få in en boll.

Sammanfattningsvis så är det två lag som är i en bra form och som ofta spelar målrika matcher. Samtidigt har de två lagen sina styrkor i offensiven, som gör att undertecknat tror att lagen löser minst 1 mål var!

Jag spelar X

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]