Nyhet!

Speltips: Marseille – Porto (Champions League)

Det är två målfarliga lag som möts, där Porto kan ta ett steg in i slutspel vid vinst. Marseille går istället för Europa League och  en tredjeplats i gruppen och kommer att göra allt för att vinna.

Match: Marseille – Porto
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Marseille har absolut ingenting att förlora inför denna match, man kommer gå för det från start och kommer spela offensivt. Man har hemmaplan vilket gynnar dom när man möter Porto som inte är lika starka på bortaplan. Det franska laget snittar 1.5 mål gjorda och 1 mål insläppta per hemmamatch i Ligue 1 förgående säsong. Och då man möter ett bra offensivt Porto så finns det risk att man både släpper in, men också gör mål själva.

Porto är också ett målglatt lag. Denna säsong så har man gjort 3 mål framåt och släppt in drygt 2 mål varje bortamatch man spelat. Så att man lyckas göra mål mot Marseille borde inte vara några konstigheter, men då man möter ett betydligt bättre offensivt lag jämfört med i ligan så lär man få det svårt defensivt.

Det är en match som mycket står på spel i, men då Marseille känner att de inte har något att förlora så lär de trampa gasen i botten från minut 1. Båda lagen är bra på att göra mål och har ett par frågetecken defensivt. Mitt drag blir båda lagen gör mål i denna matchen!

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]