Nyhet!

Speltips: Midtjylland – Atalanta (Champions League)

Detta är en match som Atalanta är storfavoriter i, vilket är helt rätt. För här är Atalantas trupp några nivåer bättre än sina motståndare. Men även om de kommer dominera matchbilden så finner undertecknat ett intressant hörnspel.

Match: Midtjylland – Atalanta
Speltips: 
Under 10.0 hörnor asiatiskt
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Midtjylland är ett bra lag i den danska ligan. Men nu ställs man mot ett av europas allra bästa offensiv. För Atalanta gillar att göra mål och det är inte enbart mål de gör, utan dessutom många mål. Så man kommer vara ordentligt nedtrycka från start och sen får man försöka skapa lägen genom kontringar. Det är en matchtyp som man inte är vana vid från sin egna liga vilket kommer bli väldigt nytt.

Atalanta vet exakt hur man ska luckra upp försvar. Och även om man släpper in en del mål så gör man så mycket mål att det inte spelar någon roll att man läcker bakåt då och då. Men hörnspelet i denna matchen är intressant. För oftast skapar lag med mycket bollinnehav mycket hörnor, men det gäller inte Atalanta. För dom är det nästan tvärtom, man skapar mindre hörnor när man har övertaget i en match. I ligan denna säsong så har man endast skapat 3.5 hörnor i snitt per match, vilket är extremt lite med tanke på vilken fotboll man spelar.

Denna match kommer föras av det italienska bortalaget. Och Midtjylland kommer verkligen få ta vara på sina chanser. Men detta leder också till att det danska laget inte kommer få så många hörnor eftersom de inte kommer vara på offensiv planhalva så mycket. När då Atalantas statistik säger att de inte får mycket hörnor i matcher likt detta, så bör det bli få hörnor matchen igenom.

En intressant match som Atalanta bör vinna om de sätter sina lägen. Där jag finner värde i hörnunderspelet eftersom både matchbild och statistik talar för det. Ett bra exempel var när Atalanta vann mot Cagliari för några veckor sedan. Resultatet blev 5-2 och man vann bollinnehavet med 58%. Samtidigt skapade man endast 3 hörnor. Mycket mål och lite hörnor får vi se ikväll!

Rygga spelet hos Bet365

0-9 hörnor = Vinst

10 hörnor = insatsen tillbaka

11 hörnor eller fler = Förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]