Nyhet!

Speltips: Milan – Lille (Europa League)

Ikväll möts två målfarliga lag i en liten seriefinal. Det är grupp H som bjuder på italianska Milan mot franska Lille. Båda lagen har chans att få ett bra utgångsläge vid vinst för förstaplatsen, men främst Milan som redan står på 6 poäng. Det är två lag som gillar att göra mål.

Match: Milan – Lille
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.78
Spelbolag: 
Betsson
Units: 
3/5

Milan ligger just nu på en förstaplats i Serie A, mycket på grund av att Zlatan har presterat bra tillsammans med resten av laget. Man snittar 2.3 mål framåt per match i ligan, samtidigt som man gjort 6 mål totalt på de två Europa League matcher man spelat. Man har dock inte släppt in så mycket denna säsong, men det är för att man mött mycket bottenlag i Serie A. Nu ställs man mot Lille som är ett betydligt bättre motstånd.

Lille har också startat säsongen bra och man parkerar på en andraplats i Ligue 1 bakom PSG. Man har gjort en del mål i ligan och man har dessutom gjort 6 mål på de två Europa matcherna man spelat, precis som Milan. Men man har inte släppt in så mycket mål heller, men det är också på grund av sämre motstånd, och det ser man tydligt när man kollar vilka lag man släppt in mål mot. Det är bland annat Lyon och Marseille som är topplag i Ligue 1.

Nu ställs två lag mot vara dra som har rätt så lika statistik, man gör mycket mål framåt men har inte släppt in så mycket. Men nu ställs man mot varandra i en jämn match. Och då tror jag på att båda lagens fina offensiv gör mål, för de är bra på att göra mål i bägge lagen. Försvaren i de båda lagen har inte riktigt blivit testade ännu men det blir det ändring på idag!

Rygga spelet hos Betsson!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]