Speltips: Millwall – Bristol (FA-Cupen)

Det ska spelas en intressant match i FA-cupen då två Championship rivaler ställs emot varandra. En match där båda lagen kommer se sin chans att ta sig vidare. Men det är två defensivt inriktade lag vilket kommer leda till en ganska tempolös match.

Match: Millwall – Bristol
Speltips: 
Under 10.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.875
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Millwall är laget tillsammans med Stoke som spelar överlägset flest oavgjorda matcher. Något som betyder att man är ett klart defensivt inriktat lag som är bra på att försvara, men desto sämre på att anfalla. Något som leder till att man inte skapar särskilt många hörnor eftersom man spelar en rak fotboll, och utgår inte från sina kanter. Man snittar 4.7 hörnor per match framåt, samt 4.2 hörnor emot sig per match. Något som tyder på att man spelar hörnfattiga matcher.

Bristol är ett lite mer bollförande lag än Millwall vilket gör att man gör lite fler mål, men man släpper också in fler mål. Hörnmässigt ligger man i botten. Eftersom man bara snittar 3.9 hörnor per match vilket inte alls är mycket. Dock får man rätt många hörnor emot sig då snittet ligger på 5.9 hörnor per match. Men då Millwall inte skapar så mycket hörnor så lär det inte vara något fel.

Bristol kommer vara laget som behöver ta tag i spelet då Millwall kommer backa hem. Något som kommer sänka tempot i matchen markant, som i sin tur leder till få hörnor.

Rygga spelet hos Bet365