Nyhet!

Speltips: Molde – Vålerenga (Eliteserien)

Det har endast spelats ett par matcher i norska högstadivisionen, men under torsdagskvällen möts tvåan och trean från förra året. Ett av lagen har dock startat denna säsong betydligt bättre, men det är lag som kommer sluta i toppen även i år. En match som jag tror blir en händelserik historia då lagen är målfarliga.

Match: Molde – Vålerenga
Speltips: 
Över 3.0 mål asiatiskt handikapp
Odds: 
1.93
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Jag spelar över 3.0 mål

Molde slutade på en andraplats i ligan förra säsongen och är också ett starkt lag offensivt. De gjorde själva 2.6 mål framåt per match vilket är helt otroligt. Räknar man med de insläppta målen också så blev det i snitt 3.8 mål per match. Denna säsong räknar de också med att hänga med i toppen och anfallaren Omoijuanfo har öppnat urstarkt. Hela 5 mål har norsken gjort på de 3 första matcherna. Och precis som förra säsongen så har det blivit många mål i hemmalagets matcher. Snittet ligger på 4.25 mål per match för Molde inledningsvis, 12 gjorda och 5 insläppta.

Bortalaget Vålerenge slutade på tredjeplats ifjol och är ett lag som ofta presterar i en jämn nivå. Och även om laget siktar på liknande placering som förgående säsong så har öppningen varit direkt svag. De har endast fått med sig 5 poäng efter 4 spelade matcher. Vilket inte håller om de ska hänga med toppen. Nu möter de Molde som är ett offensivt lag vilket gör att Vålerenga kommer få sina chanser i omställningarna. Lagen emellan har det blivit minst 3 mål i de 5 senaste mötena.

Det är två lag som ofta spelar målrika matcher och detta är inte en match som något av lagen lär backa hem i. Det är en målrik liga som sällan gör en besviken. Tror på mycket målchanser och fleratalet mål!

Jag spelar över 3.0 mål

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]