Nyhet!

Speltips: Nederländerna – Österrike (EM Grupp C)

Nederländerna välkomnar den stundande gruppledaren Österrike på torsdag. Båda lagen vann sina första omgångar men där matchbilderna såg olika ut. Nederländerna är kvicka, spelar fina kombinationer men ineffektiva i avslutsfas. Österrike var bollhållande, hade kontroll över Nordmakedonien men även de var ineffektiva i avslutsfas.

Match: Nederländerna – Österrike
Bet:
Vinst Nederländerna -1,0 asien
Odds:
2.06
Spelbolag:
Pinnacle

Rygga spelet hos Pinnacle!

Nederländerna visade verkligen vilket spelskickligt lag de har med De Jong och Wijnaldum på centrala mittfältet, när de mötte Ukraina. Kapten Wijnaldum tog ansvar i matchen och dominerade mittfältet både i defensiven och i offensiven genom tempoväxlingar och spelfördelning. Men trots spelskickligheten fanns lite arrogans i det nederländska laget då de på några minuter släpper in Ukraina i matchen och låter dem kvittera till 2-2. Därefter visar återigen Nederländerna vilket lag de är och tar ledningen med 3-2 när klockan står på 85.

Österrike hade en del problem med Nordmakedonien i omställningar men lyckades styra bort deras anfall. Sabitzer bjuder på en macka i världsklass till Lainer som, på volley, kan styra in 1-0. Därefter kommer in omdiskuterad kvittering genom Pavdev. Efter kvitteringen tar det lång tid innan nästa mål kommer, ända till 78:e minuten och några byten senare.

Det är efter bytena som ett annat Österrike anfaller. Deras långe Kalajdzik hade inte sin match. Han missade ett klockrent läge, fumlar med bollen och kunde inte ta sig an rollen som target. Ingenting satt egentligen. Efter han blir utbytt mot Arnautović märks stor skillnad. Nu fanns en forward som klarade av att hålla ifrån sig försvarare och samtidigt ha kontroll på bollen. Det skulle inte förvåna mig om de startar med Arnautović mot Nederländerna, alternativt planerar ett inhopp efter halvtid.

Grupp C:s toppmöte på torsdag kommer spelmässigt ledas av Nederländerna men som stundtals kommer ha det tufft med Österrikes försvar. Dock tror jag att Nederländerna kommer kunna jobba sig igenom försvaret med snabba kombinationer och individuella prestationer. Jag lägger vinst Nederländerna -1,0 asien. Lycka till!

Rygga spelet hos Pinnacle!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]