Nyhet!

Speltips: Nederländerna – Ukraina (EM Grupp C)

Den andra matchen i grupp C spelas direkt efter Österrikes match mot Nordmakedonien. I denna match ser vi Nederländerna gästas av Ukraina. Båda lagen har haft målrika genrep men däremot har Ukraina inte släppt in något mål under dessa matcher. Spännande match att summera första matchdagen för grupp C.

Match: Nederländerna – Ukraina
Bet:
Över 2,5 mål
Odds:
2.30
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Ukraina har ett lag komponerat till majoriteten av spelare från Shakhtar Donetsk och Dynamo Kiev, båda lag tillhörande den ukrainska ligan. Detta underlättar såklart samspelet i jämförelse med om spelare kommer från alla håll och kanter. Med gamla AC Milan-legenden Shevchenko som förbundskapten är Ukraina ett lag som kan överraska och absolut bjuda upp till match.

Nederländerna har i jämförelse en mycket mer namnkunnig trupp där många är hemmahörande i de riktiga storklubbarna. Ett axplock är Memphis Depay, Frankie de Jong, Wijnaldum och Juventusbacken de Ligt. Sistnämnda har däremot dragit på sig en skada som gör EM ovisst för honom. Troligen påverkas inte laget särskilt mycket av det tack vare fler backar i truppen som håller hög nivå.

Om vi ser till världsrankingen skulle matchbilden sett väldigt annorlunda ut i träningsmatchen mellan Nederländerna och Skottland, där matchen slutade 2-2. Nederländernas försvar var stundtals okoordinerat vilket Skottland utnyttjade och bjöd på fina genomspel. Med det sagt tror jag att det kan bli en målrik match på söndag där det kommer skapas luckor åt båda håll men där Nederländerna kommer vara bäst på att förvalta dessa lägen.

Det kommer bli en intressant match som summerar första matchdagen för Grupp C. Nederländerna är de stora favoriterna på förhand men jag tror inte vi ska räkna bort Ukraina helt. Troligen kommer Nederländerna vinna men jag tror även en del mål kan komma att göras under dessa 90 minuter. NoAccountBet har bra odds på över 2,5 mål, vilket även blir det jag går på denna match.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]