Nyhet!

Speltips: Newcastle – Aston Villa (Premier League)

Den nya Premier League omgången startar redan under fredagskvällen. En mach där det sett till trupper är klasskillnad mellan dessa två klubbar. Det är också en match där matchbilden helt klart känns given på förhand vilket gör att detta spel gillas!

Match: Newcastle – Aston Villa
Speltips: 
Aston Villa flest hörnor
Odds: 
1.74
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
1

Newcastle gör en helt okej säsong om man ser till resultat, då man faktiskt ligger på sextonde plats. Men har man sett laget spela så är det rätt tydligt att det oftast inte är några välförtjänta poäng man får med sig. Och fastän det förr eller senare jämnar ut sig till mycket poäng tapp, så är det ändå en styrka att få med sig poäng i matcher man inte spelar bra i. Hur som helst är man ett destruktivt lag som inte tycker om att hålla i bollen. Förra säsongen hade man lägst bollinnehav i hela ligan vilket säger en hel del. Något som resulterade i att man fick minst hörnor med sig. Och även om man höjt den statistiken något denna säsong så ligger man fortfarande i botten både ägande av boll och hörnor.

Aston Villa är fortfarande ett av ligans sensationer denna säsong, trots att man tappat en del på slutet. Men man har visat att man är ett svårslaget lag som har flera kvalitativa spelare. Laget trivs med att hålla i bollen och att attackera från kanterna, vilket gör att man skapar en hel del hörnor. Just nu snittar man 6 hörnor per match vilket är en hög siffra med tanke på att de var nära på att åka ut förra säsongen. Deras stora stjärna Jack Grealish missar matchen men det är inget som påverkar hörnorna i denna match.

Det är två helt olika lag som ställs emot varandra, och det är utan tvekan Villa som kommer styra denna match. Newcastle lär ligga lågt och satsa på kontringar vilket gör att de inte kommer få allt för många tillfällen vid offensiv hörnflagga. Villa däremot kommer spela på som vanligt och tvinga Newcastle att rensa ut bollen till hörnspark.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]