Nyhet!

Speltips: Newcastle – Crystal Palace (Premier League)

Det ska spelas en intressant match i England då Crystal Palace kommer på besök hos Newcastle. Två lag som ligger nära varandra i tabellen men där bortalaget har fyra mer poäng än sina motståndare. Men de är ett lag som jag tycker är betydligt vassare.

Match: Newcastle – Crystal Palace
Speltips: 
Crystal Palace insatsen tillbaka vid oavgjort
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
1

Newcastle har haft det jobbigt under större delen av säsongen. Men trots det har man fått med sig viktiga poäng även om man inte alltid har förtjänat det. För man har inte spelat bra vilket oftast straffar sig i slutändan. Det är ett ojämnt lag som har en extrem lägstanivå. Nu ställs man mot ett Palace som alltid är tuffa att möta. Man lär vara laget som kommer behöva hålla i bollen vilket man inte har som sin främsta styrka.

Crystal Palace har en fin trupp med spetsspelare som Wilfred Zaha och Eze. Utöver det är man ett hårt krigande gäng som vet exakt vad de ska göra för att lyckas. Försvaret är man stabila i och sedan utnyttjar man sina snabba yttrar i kontringar framåt. Enligt mig är man ett klart jämnare lag än Newcastle och när man kommer tvinga hemmalaget till att föra spelet så kommer kunna utnyttja deras misstag.

Det är en tight match men där bortalaget har en klart vassare trupp. Zaha är otroligt bra på att prestera i dessa matcher där de har möjlighet att ta poäng.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]