Nyhet!

Speltips: Newcastle – Liverpool (Premier League)

De regerande mästarna gästar ikväll Newcastle där man har chans att utöka sin serieledning ytterligare vid vinst. En bortamatch som Liverpool ska städa av utan problem då hemmalaget fortfarande saknar en hel del spelare. Bortalaget kommer vara extra laddade efter förlusten senast och man kommer föra stora delar av denna matchen.

Match: Newcastle – Liverpool
Speltips: 
Båda lagen gör inte mål
Odds: 
1.93
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Newcastle har haft besvär under en längre tid nu, flertalet viktiga spelare har varit borta i Covid-19. Och även till denna match har man sin klart bästa poänggörare  Alex Saint Maximin, vilket betyder att man blir betydligt ofarligare offensivt. Man har gjort 17 mål på de 14 matcher man spelat, där man gjort en del mål mot de sämre lagen. Men mot topplagen haft det extremt tufft. Ikväll kommer man få väldigt få målchanser och det är tveksamt om spelare i Newcastle är tillräckligt kliniska för att sätta dit bollen.

Liverpool tappade poäng senast mot West Bromwich, och man kommer vara revanschsugna ikväll. De kommer få ett extremt stort bollinnehav från start vilket gör att Newcastle inte kommer få många tillfällen på bortalagets planhalva. Liverpool är också ett lag som är noggranna i sitt hemjobb och man har lärt sig en läxa från förra matchen. Och skulle det vara så att Newcastle håller tätt defensivt så kommer de sjunka mer och mer vilket gör att hemmalaget knappt kommer skapa något själva.

Det är en match som Liverpool är storfavoriter i. Men enligt mig är oddset för högt på detta spel då Newcastle verkligen inte är farliga framåt. Liverpool har en bra arbetsmoral och låter inga lag få något gratis.

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]