Nyhet!

Speltips: Newcastle – Southampton (Premier League)

Det börjar visa sig vilka lag som kommer hänga med toppen och vilka lag som kommer ligga i botten. I denna högintressanta matchen ställs Southampton mot Newcastle. Två lag som ligger på olika delar av tabellen. Men då bortalaget har flertalet spelare borta så finns det stor chans till en hörnfattig match.

Match: Southampton – Newcastle
Speltips: 
Under 10.5 hörnor
Odds: 
1.72
Spelbolag: 
Betsson
Units: 
1

Southampton ligger på en tolfteplats och är i en urusel form. Man har en bra tränare i Ralph Hasenhüttl men som inte riktigt fått det att funka det senaste. Mycket för att man haft spelare skadade i truppen. Men ser man till hörnor denna säsong så har man endast skrapat ett snitt på 4.1 hörnor per match. Och då har man mött alla lagen, matcher man haft mest bollinnehav men också när man inte haft det, vilket visar att man inte sköter sitt anfallsspel från kanterna. När man nu dessutom saknar spelare med skador och avstigningar så kommer man tappa en del offensivt. Efter förra matchens stora plump när man förlorade med 9-0 så kommer man vara extra försiktiga denna match.

Newcastle hänger med hyfsat i bottenstriden med tanke på hur nära man var att åka ut ifjol. Ser man till hörnor förgående säsong så var man sämst i hela ligan att få hörnor med sig. Ett snitt på knappt 4 hörnor per match, vilket är väldigt lite. Andledningen till det är att laget gillar att låta motståndare föra spelet och då får man inte så mycket hörnor med sig. För Newcastle kör ett ganska rakt anfallspel, vilket betyder att man inte försöker med instick och liknande som leder till hörnor.

Ikväll möts två lag som inte skapar mycket hörnor på grund av deras taktik. Därför finner jag värde i detta spel. Dessutom har hörnor minskat sedan spel inför tomma läktare infördes. 

Rygga spelet hos Betsson!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]