Nyhet!

Speltips: Newcastle United – Fulham (Premier League)

Newcastle ligger på fjortondeplats i tabellen när man tar emot Fulham. Nykomlingarna som hade en tuff start men som sakta men säkert börjat spela upp sig och börjat ta poäng. En match som på förhand är klurig resultatmässigt, men jag tycker mig ha funnit ett fint hörnspel.

Match: Newcastle – Fulham
Speltips: 
Newcastle 0.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Hemmalaget Newcastle är ett lag som presterar bättre och trivs på just hemmaplan. Man tar mer poäng men får också fler hörnor med sig där jämfört med på bortaplan. Totalt har man fått 50 hörnor denna säsong. Man spelar rakt och gillar att komma med inlägg mot Joelinton som stångas inne i straffområdet, det gör att hörnorna skapas. Både Ritchie och Almiron gillar att utmana från kanterna och det uppstår alltid några hörnor från deras kanter.

Fulham är ett av de allra sämsta bortalagen i Premier League. Man presterar sämre borta och får inte med sg lika mycket poäng som på hemmaplan. Det kan bero på att man blir mer passiva på bortaplan och låter motståndarna föra spelet. Det leder till att det skapas fler hörnor för hemmalaget eftersom de inte är lika passiva och har mer boll på offensiv planhalva. Fulham har fått med sig 48 hörnor denna säsong, enbart lite mindre än Newcastle. Men då Fulham är på bortaplan så betyder det att Fulham inte får lika många hörnor med sig.

Det finns risk för att det blir en ganska tempolös match då båda lagen vill ha poängen och vill inte göra bort sig. Men då Newcastle är betydligt mer rutinerade än nykomlingarna Fulham, så tror jag att hemmalaget kommer vara de klart mer bekväma laget. Vilket kommer att göra att de får flest hörnor i denna match.

Rygga spelet hos Bet365

 

Newcastle flest hörnor = Vinst

Lagen får lika många hörnor = Insatsen tillbaka

Fulham flest hörnor = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.