Nyhet!

Speltips: Olympiakos – Marseille (Champions League)

Det är en jämn match mellan Grekiska Olympiakos och Franska Marseille. Bägge lagen behöver ta poäng denna match om man ska ha något chans att ta sig vidare till slutspel. Det blir mål åt båda håll!

Match: Olympiakos – Marseille
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.90
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Olympiakos har startat sin säsong bra med 3 vinster och 1 oavgjort i Greklands högstaliga. En liga man brukar dominera tillsammans med några andra lag. På dessa matcher har man gjort 10 mål vilket visar att man är bra offensivt. Nu möter man ett lag som är bättre än nästan alla lag man möter i ligan. Vilket kommer göra att man inte kommer vara lika dominanta med bollinnehav och målchanser.

Marseille har inte startat sin säsong alls lika bra som man gjorde förgående säsong. Men man har en otroligt fin duo i Payet och Thauvin som gör mycket mål och assit. Så man är alltid farliga framåt. Defensivt är man inte lika bra då man snittar över 1 mål insläppta i ligan, vilket inte är bra med tanke på att man har några lag som inte håller måttet i Ligue 1. Alltså kommer Olympiakos som är i fin form kunna skapa flertalet chanser.

Detta är ett jämnt möte på förhand som jag tror kommer sluta i en uddamålseger åt något håll eller att det blir oavgjort. Hur som helst så har jag svårt att se hur något av lagen inte ska lyckas göra mål då detta är två lag som inte parkerar bussen. Man är vana att göra mål i sina respektive ligor och det kommer också att visa sig i denna match.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]