Nyhet!

Speltips: Österrike – Nordmakedonien (EM Grupp C)

Den första matchen i grupp C går av stapeln på söndag, Österrike ställs mot Nordmakedonien. Österrike har haft tuffa matcher i genrepet, först mot England med förlust 0-1 och sedan ett mållöst möte mot Slovakien. Offensiven har inte gett frukt ännu. Nordmakedonien har som kontrast spelat förhållandevis målrika matcher som genrep, initialt 1-1 mot Slovenien och sedan 4-0 mot Kazakstan. Det kommer bjudas på ett spännande första möte i en tuff grupp.

Match: Österrike – Nordmakedonien
Bet:
Vinst Österrike
Odds:
1.699
Spelbolag:
Pinnacle

Rygga spelet hos Pinnacle!

Österrike gjort två bra matcher som genrep inför EM, framförallt defensivt. De har en namnkunnig defensiv där alla spelar i Bundesliga, vilket underlättar samarbetet sinsemellan. Det tror jag är Österrikes styrka när de kliver in i gruppspelet i EM. De hade mer bollinnehav än England i deras träningsmatch, samt fler avslut. Däremot ingen kasse.

Nordmakedonien har haft mer lukrativa genrep där en mindre målfest bjöds på mot Kazakstan, matchen slutade 4-0 till Nordmakedonien. Däremot gjorde de deras första mål på straff, sedan fick Kazakstan en man utvisad. Därefter kom tre ytterligare mål som verkställde vinsten.

Nordmakedonien gav Slovenien en rejäl match där de tyvärr släppte in kvitteringen i minut 97 så att matchen slutade 1-1. Sammantaget är Nordmakedoniens offensiv vassare än deras defensiv. Det omvända gäller för Österrike, men där nästintill alla i truppen spelar i en av världens bästa ligor, Bundesliga. Med det sagt har de inte dåligt anfall, men de har ett bättre försvar.

Österrike kommer ha majoriteten av bollinnehavet under matchen. Chanser kommer uppstå åt båda håll men troligtvis kommer Österrike gå vinnande ur striden med ett gediget försvarsspel och en bruten måltorka mot Normakedoniens försvar. Jag skulle kunnat spela vinst Österrike och att de håller nollan, men det var rätt schyssta odds på en rak etta så jag kör på det. Lycka till!

Rygga spelet hos Pinnacle!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]