Nyhet!

Speltips: Östersunds FK – Hammarby IF

På söndag bjuds det på en möte mellan toppen och botten. Hammarby i slör tar sig norrut för att möta ett hårt pressat Östersunds FK som ligger på nedflyttningsplats. Det kommer absolut bjudas på en underhållande match då båda spelar för något större än tre poäng i en match. Den ene att avancera mot toppen och den andre att undvika botten.

Match: Östersunds FK – Hammarby IF
Bet:
Hammarby -1.0 asien
Odds: 2.00
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Hammarby har hittat spelet under de senaste matcherna och visat hur vassa de kan vara. Efter förlusten mot Kalmar borta, över två månader sen, har Hammarby inte förlorat en match. Utöver Allsvenskan så spelar Hammarby i UEFA Conference League där de senast mötte Maribor och gick segrande därifrån med 0-1 på bortaplan trots att Maribor hade klar majoritet i chanser. Det blir den andra vinsten och Hammarby är vidare i till det tredje kvalmötet inför UEFA Conference League.

Östersunds är inte i sitt essä just nu. De har varit nära med uddamålet mot både Halmstad senast och IFK Göteborg. Att möta Hammarby, trots hemmaplan, kommer bli tufft då de är i så olika trender. Hammarby spelar för att kliva om Elfsborg och nå en tredjeplats, medan Östersunds spelar för att hålla sig ifrån nedflyttning.

Med denna bakgrund tror jag inte Hammarby släpper till mot ett lag i botten av Allsvenskan, trots att de har hemmaplan. Då oddsen var fördelaktiga med en -1.0 asien för Hammarby så kommer jag gå för den. Lycka till!

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]