Nyhet!

Speltips: Polen – Ryssland (EM-Genrep)

Det ska spelas en intressant match för oss svenskar. Det är nämligen dags för Polen att spela sitt första genrep. Ett lag som Sverige möter i EM. De ställs emot en jämn motståndare i Ryssland som också ska delta i sommarens mästerskap. Målfarliga lag vilket talar för en målrik historia.

Match: Polen – Ryssland
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
2.05
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Detta är en match som ger oss Svenskar en försmak på vad Polen kommer att bli för motstånd i sommar. De har en av världens bästa spelare i sitt lag, Robert Lewandowski som är en sylvass målskytt. En spelare som hotar varenda försvar oavsett om han spelar i Bayern tröjan eller för hemlandet. Han kommer från en säsong där han slog Bundesliga rekord då han smällde in 41 mål. Otroliga siffror vilket talar för att han är i toppform och lär vilja sätta dit någon mot Ryssland också.

Ryssland kommer alltid med ett hyfsat lag som håller en hög högstanivå. De tog sig till kvartsfinal i förra VM-mästerskapet vilket är en bra bedrift. De har spelare som Golovin och Miranchuk. Men också sin fysiskt tunga forward Dzyuba som alltid hotar i straffområdet. Ryssland är vassare offensivt än vad man är defensivt och lär exprementera en hel del den här matchen. Lär skapa målchanser själva men också släppa till bakåt.

Detta är en jämn match på förhand då det är landslag på samma nivå. Här får vi se hur Sveriges gruppmotståndare står sig. Men det är målfarliga anfallar i båda lagen som kommer att ställa till problem för respektive försvar.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]