Nyhet!

Speltips: Portugal – Tyskland (EM-Gruppspel)

I dödens grupp hittar vi två av de bättre lagen mot varandra. En match som kan bli väldigt avgörande i slutändan då framförallt Tyskland behöver poäng här. Så det är en match som jag tror blir fartfylld på kanterna. Det är två offensivt starka lag som skapar oreda vilket ger mycket hörnor.

Match: Portugal – Tyskland
Speltips: 
Över 9.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.95
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Rygga spelet hos Bet365

Portugal inledde mot Ungern men hade länge problem att spräcka nollan. Det var först i minut 83 som 1-0 kom. Det blev tillslut 3-0 och 3 viktiga poäng. Nu räcker det med 1 poäng mot Tyskland och Frankrike för att ta sig till slutspel. Så det är ingen vidare press på laget vilket de trivs med. För då kan de backa hem och tvinga motståndarna till att dra upp tempot. Hur som helst är Portugal sylvassa i kontringarna med spelare som Ronaldo, Fernandes och Silva. Så hörnor får laget ofta med sig då moståndarna behöver rensa en hel del.

Tyskland gjorde en bra match i premiären mot Frankrike men fick inte med sig någon poäng dessvärre. Så tyskarna behöver minst 1 poäng här för att inte riskera slutspelet. Så pressen ligger hos Tyskland som kommer behöva hålla i bollen mot ett lågt Portugal. Det gör att det kommer bli mycket anfall på kanterna för att försöka hitta instick, som i sin tur leder till hörnor.

Det är två av världens bästa landslag som ställs mot varandra. Och det är viktiga poäng som ska utdelas. Det gör att jag tror på en fartfylld match med mycket hörnor.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]