Nyhet!

Speltips: PSG – Manchester City (Champions League)

Det börjar närma sig slutskedet av världens bästa tunering. För det är nämligen dags för semifinalerna nu i veckan. Och den klart vassaste semin får vi i detta möte. För det är ett riktigt tungviktsmöte där vinnaren i detta dubbelmöte lär vara favoriter i finalen.

Match: PSG – Manchester City
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61
Spelbolag:Bet365
Units: 1

PSG kom till final förra säsongen där man tillslut förlorade mot Bayern. Men i år har de sett minst lika bra ut i tuneringen då laget har slagit ut både Barcelona och Bayern i årets slutspel. Lagets stora stjärnor Mbappe och Neymar har briljerat och turats om att vara lagets nyckelspelare. Nu möter de ett Manchester City som vill äga bollen större delen av matchen. Något som gynnar både Mbappe och Neymar då de får mer yta och tid på sig att kontra. Något som funkade mot både Barca och Bayern. Och Citys mittbackar Dias och Stones lär ha problem att hänga med i dessa omställningar. Så målchanser lär helt klart dyka upp för det snabba PSG anfallet.

Manchester City har under en lång tid varit ett bra lag. De har stundtals varit helt överlägsna i Premier League men har haft stora problem ute i Champions League. För det är flera år som laget haft stora möjligheter att ta sig hela vägen, men det har funnits en mental spärr som har gjort att laget inte klarat av pressen. Men nu ser det ut som att tränare Pep har fått sitt lag att inse hur bra de egentligen är. Och att det är just denna säsong som laget ska vinna tuneringen. City är ett spelskickligt lag som skapar chanser mot varje lag de ställs emot. Och PSG försvaret lär ligga riktigt lågt båda dessa matcherna för att hålla City utanför sitt straffområde. Men det är något som engelsmännen också är vana vid från ligan vilket gör att de utan tvekan kommer skapa farliga målchanser mot PSG.

Det är två offensivt starka lag som möter varandra. PSG det mer omställningstarka laget medans City skapar sina chanser efter långa passningsanfall. Det kommer gå undan åt både riktingarna då lagets försvar inte alls håller samma nivå som lagens anfall. Båda lagen gör mål!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]