Nyhet!

Speltips: RB Leipzig – VfB Stuttgart (Bundesliga)

Andra omgången i Bundesliga spelas i helgen och på fredagen bjuds det på toppmöte mellan Leipzig och Stuttgart. Stuttgart som vann övertygande mot Greuther Fürth och Leipzig som förlorade oväntat mot Mainz. Matchen på fredag kommer sannerligen vara viktig för båda lagen och därmed rolig för oss att se på. Lycka till!

Match: RB Leipzig – VfB Stuttgart
Bet:
Över 3,5 mål
Odds: 2.25
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Leipzig kommer från en mardrömsmatch som de borde vunnit. Possession på 64%, 16 avslut och elva hörnor. Mainz tar ledningen redan i tolfte minuten pga en olycklig rensning av Mukiele som ställer alla, däribland målvakten Gulácsi och Mainz-anfallaren Niakhaté kan med enkelhet styra in bollen. Efter det jagar RB Leipzig ett kvitteringsmål resten av matchen men lyckas inte sätta något, trots att det var nära många gånger. Det var nog inte den start som nytillskottet Silva ville ha, med en mållös inledning. Däremot såg han både vass och delaktig ut. Emil Forsberg var som vanligt ett riktigt nav i anfallsspelet och tog mycket ansvar.

VfB Stuttgart hade en fin första match då de vann med hela 5-1 mot Greuther Fürth, laget som varit cementerade i andra Bundesliga under många år men som avancerade förra säsongen. Stuttgart spelade ut Greuther Fürth och var väldigt distinkta i offensiven, då kommer målen därefter. De hade 30 avslut varav 15 på mål under matchen vilket är representativt för matchen i stort. Stuttgart landade på en niondeplats i förra säsongen av Bundesliga med bra antal gjorda mål, vilket är vad vi ser i de träningsmatcher som spelats under sommaren.

Denna match ger utrymme till skräll för Stuttgart men det känns aningen långsökt då vi alla vet hur starka Leipzig är när det klaffar för dem. Det ges bra odds på dubbelchans på lika eller vinst Stuttgart, hela 2.80, vilket känns rätt bra. Men mitt val faller på över 3,5 mål då jag tror detta kan vara högst möjligt plus att det kvittar vilket lag som vinner. Lycka till!

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]