Speltips: Real Madrid – Liverpool (Champions League)

Det är äntligen dags för kvartsfinalerna i Champions League. Och redan första dagen får vi en riktig rysare att se på. Det är ett möte mellan Spanien och Englands regerande mästare. Lag som har stor respekt för varandra vilket påverkar matchbilden helt klart.

Match: Real Madrid – Liverpool
Speltips: 
Under 3.0 mål
Odds: 
1.60
SpelbolagBethard
Units: 1

Hemmalaget kliver in i denna match med en blandad säsong bakom sig. Det har gått upp och ner i ligan, samtidigt som de vitklädda laget hade en del problem under gruppspelet. Och det är framför allt flertalet skador på viktiga spelare som har ställt till det. Hur som helst är Real Madrid en klubb som alltid får ut enormt mycket i just Champions League. De är mästa mästare i tuneringen och har en urstark mentalitet. Dock missar lagkaptenen och en av lagets allra viktigaste spelare, Sergio Ramos matchen. Ett tungt tapp som påverkar hela laget, för att de ser nästintill alltid sämre ut när spanjoren inte startar. Det leder till att hemmalaget kliver in med en stor respekt för Liverpool och lär inte vilja satsa allt för mycket framåt. För i bakhuvudet finns vetskapen om att Ramos inte finns med där bak. Så förhoppningarna ligger nog på att försöka hålla tätt denna match, för att sedan våga mer i det andra mötet då kaptenen möjligtvis är tillbaka.

Till bortalaget och det engelska Liverpool. Ett lag som visat en helt annan sida jämfört med förra säsongen. Hela 25 poäng ifrån ledande City säger en hel del, samtidigt som det inte alls är säkert att de löser en Champions League plats. Alltså kliver laget in med respekt för Real då de inte lyckats prestera det senaste halvåret. Dessutom spelas första matchen på bortaplan, vilket gör att det inte kommer vara ett lika offensivt inriktat Liverpool som på Anfield. Precis som Real så saknar det engelska laget sin viktigaste back, Van Dijk. Vilket också påverkar laget då det inte går att spela allt för offensivt då Real kan utnyttja det.

Det är i grunden två starka lag offensivt på pappret, men under hela säsongen har båda lagen haft problem. Och då det är första mötet så brukar det oftast leda till försiktiga lag. För de vet om att ifall man har med sig ett hyfsat resultat från första mötet, så har man större möjlighet att ta sig vidare från andra mötet.

Rygga spelet till bästa oddset!