Nyhet!

Speltips: Rosenborg – Molde (Eliteserien)

Det har endast spelats ett par matcher i norska högstadivisionen, men under måndagskvällen möts ettan och tvåan. Två lag som inte förlorat någon match ännu vilket bäddar för en spännande tillställning. En match som jag tror blir en händelserik historia då lagen är målfarliga.

Match: Rosenborg – Molde
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.67
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Rosenborg slutade på en fjärdeplats men siktar på att sluta högre upp i tabellen denna säsong. De är ett topplag som ska vara med och hota om ligasegern. De är ett offensivt lag som snittade 2.8 mål per match ifjol, både gjorda och insläppta mål inräknat. Denna säsong har det blivit 4 mål totalt i snitt vilket är en hög siffra. Hemmalaget står som favoriter denna hemmamatch och lär göra minst ett mål själva, men då de möter topplaget Molde så kommer det bli tufft defensivt.

Molde slutade på en andraplats i ligan förra säsongen och är också ett starkt lag offensivt. De gjorde själva 2.6 mål framåt per match vilket är helt otroligt. Räknar man med de insläppta målen också så blev det i snitt 3.8 mål per match. Denna säsong räknar de också med att hänga med i toppen och anfallaren Omoijuanfo har öppnat urstarkt. Hela 5 mål har norsken gjort på de 3 första matcherna. Och precis som för Rosenborg så har det blivit 4 mål per match även för Molde inledningsvis, 9 gjorda och 3 insläppta.

Det är två lag som ofta spelar målrika matcher och detta är inte en match som något av lagen lär backa hem i. Tror på mycket målchanser och fleratalet mål!

Jag spelar över 2.5 mål

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]