Speltips: Serbien – Portugal (VM-kval)

Det är dags för andra matchen i grupp A i detta VM-kval. Gruppens två starkaste lag ställs emot varandra, men tycker att bortalaget är klart vassare. Förutsättningarna inför matchen talar också för de bättre laget.

Match: Serbien – Portugal
Speltips: 
Portugal fulltid
Odds: 
1.74
Spelbolag: Coolbet
Units: 1

Serbien har ett ganska nytt landslag med en del nya spelare då många äldre har lagt av. De gamla spelarna Matic och Ivanovic bland annat, lirar inte längre vilket har varit viktiga spelare för detta landslag. Och i dagens lag har man inte många världsklasspelare mer än Tadic och Milinkovic-Savic. Men den sistnämnda som mer eller mindre varit bänkad det senaste har det tufft i landslaget. Laget klarade inte av att kvala sig in till EM då man föll mot Skottland vilket inte alls är godkänt. Så även om man har ett hyfsat lag på pappret så har man svårt att få ut så mycket lagmässigt. I onsdags vann man tillslut mot Irland med 3-2, men det satt långt inne då man fick slita hårt för vinsten. Man fick både jaga från underläge men också försvara sin ledning. Alltså lär inte laget vara helt utvilade till detta möte.

Portugal har just nu ett av Europas allra vassaste trupper. De har en enorm bredd med flera världsklasspelare. Ronaldo, Fernandes, Bernardo Silva, Cancelo och Dias är bara ett par exempel. Man har stor chans att ta sig långt i sommarens EM och lär vilja visa Serbien att man ska ha första platsen i detta VM-kval. Man spelade också match i onsdags mot Azerbajdzjan då man faktiskt bara vann med 1-0. Men man behövde inte alls ta ut sig då Azerbajdzjan inte hade ett enda skott på mål, dessutom fick flera spelare vila då man gjorde många byten.

Tycker helt klart att oddset är för högt på Portugal i denna match. Man har eN väldig spännande trupp med spelare runt om i topplagen i Europa. Serbien har under en tid haft svårt att få ihop laget och räcker inte till i denna match.

Rygga spelet till bästa oddset!