Nyhet!

Speltips: Sheffield United – Manchester United (Premier League)

I det tuffa spelschemat så ska jumbon Sheffield ta emot United på Bramall Lane. En tuff match med tanke på att man ligger sist i tabellen och har fruktansvärt svårt att skapa målachanser. Nu möter man ett United som verkligen är sugna på att ta tre poäng för att hänga med i toppen. 

Match: Sheffield United – Manchester United
Speltips: 
Båda lagen gör mål: Nej
Odds: 
1.82
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Det röda Manchester laget kommer ifrån en tråkig 0-0 match senast mot statsrivalen City. En match där spelarna knappast behövde springa ihjäl sig. Utöver det så har man fått vila båda 1 och 2 dagar mer än resten av lagen i ligan eftersom man får spela på torsdagskvällen. Det gynnar laget enormt och man kommer vara fräscha inför denna match. Ett Sheffield man bara ska vinna mot utan att släppa in något mål. För både Maguire och Wan-Bissaka gjorde otroligt fina insatser mot City och spelar man likadant som då, så lär Sheffield anfallet få det oerhört tufft.

Sheffield ligger sist med endast 1 poäng efter 12 matcher. Laget har bara lyckats göra 5 mål vilket är väldigt lite. En stor andledning till detta är för att man knappt skapar några målchanser. Och då man ställs mot United så lär man inte ha mycket boll, vilket gör att det blir ännu svårare att skapa målchanser. Det är inte i denna matchen som man ska ta poäng och det vet man om, vilket gör att det vissa spelar kanske roteras på grund av det tighta spelschemat.

I denna match kommer United ha väldigt mycket boll och då Sheffield inte är särskilt farliga i sina kontringar så kommer bortalaget ha hyfsat koll på sina motståndare. Enligt mig står oddset för högt på detta spel och det är mycket bra med tanke på att United fått vila sedan matchen i söndags.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.