Nyhet!

Speltips: Southampton – Liverpool (Premier League)

Det ska spelas en intressant match i Premier League då de regerande mästarna Liverpool åker till St Mary’s Stadium. Southampton som inlett riktigt bra och som vid vinst hänger på kampen om Europa platserna. Det är två bollförande lag, vilket betyder att det antagligen blir en tempofylld match. 

Match: Southampton – Liverpool
Speltips: 
Över 10.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.875
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Southampton är en av de mindre klubbarna som förespråkar en spelande fotboll. De har ett par vassa lirare både offensivt och defensivt, där kaptenen James Ward-Prowse styr och ställer på mittfältet. Engelsmannen som har en av världens bästa högerfot, vilket betyder att laget är otroligt farliga på fasta situationer. Som i sin tur gör att man inte tackar nej till en hörna efter ett anfall. Förgående säsong snittade man 5.5 hörnor per match. Och när man nu möter Liverpool så kommer man se sin chans till mål på hörnorna.

Liverpool är laget som har fått nästflest hörnor i ligan, vilket man också fick förra säsongen. Ett snitt på 6.5 respektive 6.8 hörnor per match vilket är en hel del. Att man får med sig många hörnor beror helt klart på sin spelstil. De anfaller från sina kanter med Mané och Salah vilket säger sig självt skapar oreda. Utöver det så har man offensiva ytterbackar i Robertson och Alexander-Arnold som slår mängder av inlägg per match, som i sin tur leder till att motståndarna slår ut bollen till hörna.

Då det är två spelande lag som ställs mot varandra så finns det chans till hörnkalas. Liverpool får alltid med sig hörnor, samtidigt finns det chans för Southampton då Liverpool saknar Van Dijk vilket enligt statistiken talar för fler hörnor emot Liverpool.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.