Nyhet!

Speltips: Southampton – Newcastle (Premier League)

Det är två fredagsmatcher som inleder den kommande Premier League omgången. I den sena fredagsmatchen ställs Southampton mot Newcastle. Två lag som startat bra efter sin förmåga. Men det finns stor chans till en hörnfattig match.

Match: Southampton – Newcastle
Speltips: 
Under 10.5 hörnor
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Southampton ligger på en femteplats och är ett bra lag. Man har en bra tränare i Ralph Hasenhüttl som har fått ihop sitt lag på ett riktigt bra sätt. Redan förra året visade man upp sina kvaliteter under andra delen av säsongen. Men ser man till hörnor denna säsonginedning så har man endast skrapat ihop 20 stycken hörnor på 7 matcher, näst sämst i hela Premier League. Och då har man spelat matcher då man haft mest bollinnehav men också när man inte haft det, vilket visar att man inte sköter sitt anfallsspel från kanterna.

Newcastle har med startat förvånadsvärt bra, med tanke på hur nära man var att åka ut ifjol. Ser man till hörnor förgående säsong så var man sämst i hela ligan att få hörnor med sig. Ett snitt på knappt 4 hörnor per match, vilket är väldigt lite. Andledningen till det är att laget gillar att låta motståndare föra spelet och då får man inte så mycket hörnor med sig. För Newcastle kör ett ganska rakt anfallspel, vilket betyder att man inte försöker med instick och liknande som leder till hörnor.

Ikväll möts två lag som inte skapar mycket hörnor på grund av deras taktik. Därför finner jag värde i detta spel. Dessutom har hörnor minskat sedan spel inför tomma läktare infördes. 

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.