Nyhet!

Speltips: Spanien – Portugal (EM-genrep)

Det är en riktigt spännande match som vi bjuds på under fredagskvällen. Det är endast 1 vecka kvar till EM-premiären och det är två av världens främsta lag som möts i denna landskamp. Lag som har respekt för varandra och som inte lär avslöja något för sina kommande gruppmotståndare.

Match: Spanien – Portugal
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.85
Spelbolag: Pinnacle
Units: 1

Rygga spelet hos Pinnacle!

Spanien har inte det namnkunnigaste landslaget just nu men är alltid ett land att räkna med. De små tekniska spelarna är storfavoriter att kamma hem gruppen, där Sverige är ett av moståndarlagen. Och i ett slutspel kan allt hända. Nu möter de granlandet Portugal som inte är någon enkel uppgift. Spanjorerna gillar att spela en fotboll med mycket bollinnehav men lär inte skapa allt för många målchanser mot ett stabilt Portugal. Laget har dessutom 22 raka matcher där de har släppt in 1 mål som mest. Vilket talar för att försvaret är inte är att leka med.

Portugal är ett av topplagen då de har ett ruggigt fint lag på pappret. Men landslaget är som alltid ett av de mer desutruktiva då de tycker om att backa hem för att sedan ställa om. Något som gjorde att landet tog EM-Guld 2016. Men detta är också ett lag som är taktiskt starka men som inte lär avslöja något i denna match. För de vet om att deras gruppmotståndare ser denna match, och då Portugal inte vill ge något gratis så kan de bli ett försiktigt lag till denna match.

Det är två starka lag som möts och förbundskapterna som lär vilja se en stabil försvatsinsats. Dessutom är det endast 1 vecka kvar till EM, vilket betyder att spelarna kommer vara försiktiga med skador. Något som gör att det kan bli en avslagen match.

Rygga spelet hos Pinnacle!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]