Nyhet!

Speltips: Spanien – Sverige (EM-Gruppspel)

Det efterlängtade EM-mästerskapet är i fullgång och äntligen ska även Sverige spela. Och det är svåraste laget i gruppen som vi möter i premiären. Spanjorerna är storfavoriter att ta hem gruppen, men Sverige kommer inte att ge något gratis. Två defensivt starka lag vilket talar för en målsnål historia.

Match: Spanien – Sverige
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.83
Spelbolag: Pinnacle
Units: 1

Rygga spelet hos Pinnacle!

Spanien har haft ett par tunga år sedan de gick och vann varenda mästerskap mellan 2008-2012. Men trots det så är de naturligtvis ett av de bättre landslagen i hela tuneringen. Detsamma gäller i grupp E där spanjorerna är det överlägset bästa laget. Men även om de med stor sannolikhet tar hem gruppen så är det inte säkert att det blir några storvinster. Defensivt är de riktigt stabila då de max släppt in 1 mål i de senaste 23 matcherna. Så en hållen nolla mot Sverige är sannolikt. Men sedan är de inte allt för effektiva framåt vilket gör att de vinner en del matcher med bara 1-0 och 2-0.

Sverige kliver in i denna tunering med gott självförtroende. De har em bra lagsammanhållning som utan tvekan ska ta de till slutspel åtminstone. Försvaret är stabilt men offensiven har ett par frågetecken. För någon behöver kliva fram under tuneringen med ett par mål. Något som förhoppningsvis en som Isak kan lösa. Hur som helst är Spanien ett motstånd som svenskarna inte behöver ha poäng emot. Något som gör att de kommer ligga lågt och hoppas på 0-0 eller ett misstag från Spanien.

Spanien är favoriter men Sverige är inget lätt lag att göra mål på. Så jag tror det står 0-0 länge innan första målet kommer. Men fler än 2 mål blir det inte!

Rygga spelet hos Pinnacle!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]