Speltips: Sverige – Georgien (VM-Kval)

Match: Sverige – Georgien
Speltips: 
Under 9.5 hörnor
Odds: 
1.68
Spelbolag: Unibet
Units: 1

Sverige kommer in i detta VM-kval med en god känsla. Man har en spännande trupp med en blandning av både talanger men också äldre rutinerade spelare. Den stora nyheten är självklart att Zlatan är tillbaka i landslaget och det har skapat olika diskussioner. Är det positivt eller negativt? Hur som helst så är det en Zlatan som lär bevisa hela svenska folket att han förtjänar att vara med. Sverige är inte ett lag som spelar på kanterna, då man inte har några snabba yttrar i Forsberg och Kulesevski. Det gör att man ofta försöker hitta passningar centralt så tidigt som möjligt. Som i sin tur gör att de inte skapar så mycket hörnor eftersom man inte försöker med inlägg nära kortsidan.

Georgien är tydliga underdogs i denna match. Något som man ofta är med tanke på att man inte är ett så utvecklat fotbollsland. På världsrakningen så hittas man först på plats 89. Men även om man inte har något stjärna i laget så är man ett bra kollektivt som inte är lätta att slå. Dock blir det tufft att skapa lägen när man inte har något bra spelare att luta sig tillbaka emot. Och mot Sverige lär man inte vara bollförande som gör att man inte kommer få med sig så mycket hörnor. Defensivt så är man inte heller något fysiskt starkt lag jämfört med Sverige, som gör att man helst inte slår ut bollen till hörna i onödan.

Det är stor skillnad mellan dessa lag och det finns stor risk att det blir en tempofattig match vid tidig Sverige ledning. Som gör att det blir få hörnor också. Två landslag som inte skapar många hörnor normalt sätt gör att det inte blir många i denna match heller.

Rygga spelet hos Unibet