Nyhet!

Speltips: Sverige – Portugal (Nations League)

Landslagsuppehållet går mot sitt slut för denna gång, men det är ytterligare några intressanta matcher som ska slutföras. Vår kära hemmanation Sverige ställs mot Portugal på hemmaplan. En match som Portugal är favoriter i, men där jag tycker Sverige underskattas för mycket.

Match: Sverige – Portugal
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Investering: 3/5U
Spelbolag: Unibet

Sverige ses ofta som ett defensivt lag, vilket man också är. Men man glömmer bort att man gör en hel del mål offensivt. I förgående EM-kval så snittade man 2.3 mål per match. Och även om det är mot vissa mindre bra nationer så gör man ändå målen. Till exempel gjorde man totalt 9 mål mot lag som Spanien, Norge och Rumänien vilket är riktigt bra.

Tidigare i veckan mötte det svenska landslaget Frankrike och förlorade med 1-0. Men man var inte helt ofarliga utan man hade ett par lägen mot de regerande världsmästarna. Man hade till och med fler skott än Frankrike, så man skapade lägen. Nu möter man ett Portugal som inte alls är lika jämna som Frankrike och ett lag som gynnar Sverige mer.

Bortalaget Portugal är också ett defensivt lag som lever mycket på sina kontringar, speciellt mot bollhållande lag. Det såg man inte minst i EM 2016 när man gick hela vägen och vann mästerskapet. Men när man istället blir det laget som behöver hålla i bollen så är man inte lika framgångsrika. För där har man två mittbackar i Pepe och Dias som inte har sina kvalitéer i omställningar mot sig. När man nu möter Sverige så kommer man bli tvungna att rulla runt bollen.

I slutändan så är Portugal riktigt bra offensivt och slutar sällan en match utan att gjort mål. Men oddset är alldeles för högt för att Sverige inte ska lyckas göra mål  mot portugiserna. Båda lagen gör mål lägger jag mina pengar på!

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]