Nyhet!

Speltips: Sverige – Ukraina (EM-Slutspel)

Gruppspelet är över och vi går över till slutfasen av tuneringen. Åttondelsfinalerna spelas där 16 lag ska bli 8. Sist ut bland åttondelsfinalerna hittas vårt kära Sverige. Där vi har Ukraina som motstånd, en match som på förhand känns ganska stängd.

Match: Sverige – Ukraina
Speltips: 
Under 9.0 hörnor asiatiskt
Odds: 
1.95
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Rygga spelet hos Bet365

Sverige är ett av tuneringens destruktivaste lag vilket man kan tycka vad som helst om. Dock så hade Sverige knappast vunnit sin grupp ifall de hade spelat en ´´rolig´´fotboll. Utan Janne Andersson spelar en fotboll som passar den truppen han har vilket också ger framgång. Så med en förstaplats i gruppen framför lag som Spanien och Polen så är det ett favoritskap som gäller inför denna match. Iallafall utåt sett, för de Svenska spelarna själva skulle förmodligen säga att det är Ukraina som är favoriter. För vi vill slå ur underläge och trivs med det. Blir inte alls förvånad om Ukraina vinner bollinnehavet då Sverige kommer tvinga de till det.

Ukraina hade lite flyt med att ta sig till åttondel. De slutade nämligen på en tredjeplats i gruppen med endast 3 poäng. De lyckades slå Nordmakedonien med en uddamålsseger men förlorade mot både Nederländerna och Österrike. Så det är inte ett allt för kaxigt landslag som ställs mot Sverige. Ukraina är dock något underskattade och kommer straffa Sverige om de inte är vakna. Men precis som Sverige så är Ukraina ett lag som trivs utan boll vilket gör att de också vill backa hem och ge svenskarna bollen. Vilket ger en otroligt tempofattig matchbild.

Det är två defensiva lag som möts vilket talar för få hörnor. Inget av lagen vill släppa in ett tidigt mål och då kan det ta ett tag innan spelarna vågar satsa framåt. Tror på en chansfattig match som leder till en hörnfattig match.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]