Nyhet!

Speltips: Tottenham – Arsenal (Premier League)

Helgens hetaste Premier League match ska spelas under söndagskvällen då londonrivalerna ska mötas. Tottenham som ligger på en förstaplats, kan utöka sin ledning om man tar tre poäng. Samtidigt som Arsenal verkligen behöver börja vinna för att inte hamna allt för långt bakom de övre lagen. Jag tror på mycket kamp ute på planen!

Match: Tottenham – Arsenal
Speltips: 
Över 4.0 kort asiatistk handikapp
Odds: 
1.875
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3/5

Det är hemmalaget som står som favoriter i denna match vilket betyder att man är laget som har pressen på sig. Så man lär få ha en del boll då Arsenal kommer ligga lågt själva, vilket inte är Spurs starka sida. Man har spelare som Winks och Sissoko som tar väldigt många kort. Förra säsongen tog Tottenham nästflest gula kort i ligan, ett snitt på 2.2 kort per match. Och man är ett fysiskt lag, något som tränare Muourinho förespråkar.

Ser man till Arsenals säsong hittils så är det under all kritik. Man ligger på den undre halvan och behöver verkligen steppa upp ifall man inte vill att säsongen ska vara helt över ännu. Detta är den perfekta matchen att vända på den dåliga trenden, för man har ingen press på sig och man kan slå från underläge. Samtidigt som man vill visa sina fans att man inte viker ner sig mot en londonrival. Arsenal var laget som tog flest kort i hela Premier League förra säsongen, där spelare som Xhaka och David Luiz tar en hel del kort. Man snittade 2.3 kort per match.

Derbyn brukar alltid bli tuffa matcher, men det är få derbyn som är lika fysiska som när två londondlag möts. Det är den perfekta matchen för korten att komma fram då båda lagen vill göra sina supportar stolta. Dessutom kommer det att vara 2000 personer på plats, vilket gör att spelarna kommer få ytterligare adrenalin. 

Rygga spelet hos Bet365

 

5 kort eller fler = Vinst

4 kort = insatsen tillbaka

0-3 kort = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]