Nyhet!

Speltips: Tottenham – Chelsea (EFL Cup)

Det är cupomgång för de engelska lagen de kommande vardagarna. Där vi bland annat bjuds på ett fint möte mellan londonrivalerna Tottenham och Chelsea. En match som jag tror kan bli riktigt smutsig spelmässigt lagen emellan. 

Match: Tottenham – Chelsea
Speltips: 
Över 3.0 kort asian
Odds:
1.80
Spelbolag:  
Bet365
Units: 
3/5

Tottenham har ett väldigt tufft spelschema just denna vecka, då man ska spela 4 matcher på endast 1 veckas tid. Man är tvugna att rotera kraftigt i någon av matcherna och det leder till att Mourinho kommer att behöva prioritera. Ser man till tidigare år så är ´´Mou´´en tränare som älskar de engelska cuperna, men samtidigt har han i slutändan lagt det mesta krutet på Champions League/ Europa League.

Alltså finns det stor risk till att Spurs vilar ett par spelare idag. Och det gör att både oerfarna men också unga spelare kan få chansen från start. Det gör att dessa spelare kommer vilja visa upp sig och som i sin tur gör att man kan vara lite för övertaggade vilket gör att man spelar tufft. Spela tufft i samband med att vara oerfaren är ingen bra kombination, där korten då blir inblandade.

Chelsea däremot har inför denna säsong en väldigt bred trupp och kommer att kunna ställa upp med ett bra lag. Samtidigt som man inte alls har lika tight spelschema som Spurs då man inte har något Europa League kval. Chelsea är ett lag som tar fler kort mot bättre lag då laget är extra motiverade, samt att deras spel mot jämnbra lag gör att man är mer aggresiva.

Detta är ett enkelmöte vilket gör att lagen inte har något att förlora. Man kommer att förstöra spelet och fördröja spelet vid ledning vilket gör att spelarna tar taktiska gula kort. Samtidigt så kommer man vid underläge att göra allt för att vinna tillbaka bollen och på så sätt ta på sig kort vid aggresiva tacklingar. Det sista som gör att jag tror på en grisig match är att det är just dessa två londonlag som möts. De tycker absolut inte om varandra och det brukar smälla rejält historiskt sett.

0-2 kort = förlust

3 kort = insatsen tillbaka

4 kort eller fler = vinst

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]