Nyhet!

Speltips: Tottenham – Fulham (Premier League)

Topplaget Tottenham tar emot nykomlingarna Fulham. Ett Fulham som har börjat prestera efter sin trevande start och man har satt sin defensiv. Nu möter man Londonrivalen Tottenham vilket kommer bli en jämn kamp spelmässigt.

Match: Tottenham – Fulham
Speltips: 
Under 3.0 mål asiatiskt handikapp
Odds: 
1.66
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
3/5

Tottenham föredrar att ligga lågt för att minimera risken för misstag. Vilket gör att man inte släpper in så mycket mål. Men man blir tvingade vissa matcher att föra spelet, tillexempel mot de mindre bra lagen, och då får man problem offensivt. Eftersom man gör sina flesta mål på kontringar, men när man själva behöver hålla i bollen så får man inte de tillfällena att ställa om. Dessutom så brukar man spela målfattiga matcher när man lyckas göra första målet, och när man möter Fulham så kan man mycket väl göra första målet. För vid ledning backar man hem och skapar inte så mycket framåt resterande av matchen då man vill försvara sin ledning.

Fulham släppte in en del mål i början då man gjorde misstag. Men det har man bättrat och ser väldigt solida ut för tillfället. De senaste 6 matcherna man spelat så har det bara blivit 2 mål som mest, vilket betyder att man är bra defensivt just nu. Man möter ett av ligans bästa försvar vilket också gör att man inte kommer få så många målchanser själva. Ska de få in någon boll så behöver de vara väldigt effektiva.

Det är två defensivt bra lag som möts, och båda lagen kommer vilja vara icke bollförande då det gynnar dom själva. Det kommer göra att det blir en ganska chansfattig match och där laget som gör första målet kommer kunna backa hem resterande tid av matchen.

Jag spelar X

 

0-2 mål = Vinst

3 mål = Insatsen tillbaka

4 mål eller fler = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.