Nyhet!

Speltips: Tottenham – Manchester City

Helgens hetaste match ska spelas under lördagskvällen då Tottenham tar emot City. En match som är viktig för båda lagen för att hänga med i toppen. Det finns ett bra kortspel till denna match som man inte kan undvika.

Match: Tottenham – Manchester City
Speltips: 
Tottenham +0.5 kort asiatiskt handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units:
3/5

Tottenham är ett fysiskt lag som gillar att vinna dueller. Typiskt Mourinho som förespråkar ett sådant spel i alla sina lag. Man föredrar att ligga lågt och gå på kontringar för att göra det svårt för motståndarna. Det lär man göra ikväll också mot ett skickligt City. Tottenham har stora spelare jämfört med Citys små och snabba spelare. Och om Tottenham ska hänga med i denna match så kommer man behöva dra på sig frisparkar och spela ganska fult för att få City ur balans. I fjol tog man näst flest gula kort i hela ligan, totalt 82 stycken.

Manchester City med Pep Guardiola som tränare är ett bollspelande lag som gillar att ha mycket bollinnehav till skillnad från Mourinho. Och man kommer försöka spela sig till farliga ytor och göra det jobbigt för Spurs försvaret. Eftersom City vinner bollinnehavet i nästan varje match man spelar så gör det att man ofta får mer kort med sig än emot sig, därför att lagen man möter drar på sig så pass mycket frisparkar. Förra säsongen tog man 60 kort, vilket är betydligt mindre än Tottenhams 82.

Det kommer smälla ordentligt ute på planen då båda lagen vill vinna till varje pris. Men Tottenham kommer vara extra fysiska eftersom de kommer ha minst boll. Dessutom är Fernandinho borta för City som tar mycket gula kort. Tottenham har Winks, Alderweireld och Sissoko som tar mycket kort, och de startar med stor sannolikhet alla tre.

Rygga spelet hos Bet365

 

Tottenham får flest kort = Vinst

Båda laget får lika många kort = Vinst

Manchester City får flest kort = Förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]