Nyhet!

Speltips: Tottenham – West Ham (Premier League)

I helgen ska ett London derby spelas mellan Tottenham och West Ham. Ett intressant möte med två lag som startat helt okej efter sina förutsättningar. Men där hemmalaget har kommer med gott självförtroende efter vinsten mot Manchester United. Spurs är numret starkare än ´´The Hammers´´ och borde vinna.

Match: Tottenham – West Ham
Speltips: 
Tottenham, fulltid
Odds: 
1.67
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Tottenham började sådär i säsongpremiären då man förlorade mot ett bra Everton. Men ju fler matcher man har spelat, desto bättre har man presterat. Stekheta spelare i Harry Kane och Heung Min Son lyfter laget något oerhört. Nu har man dessutom fått in ytterligare en klasspelare. Och det är ingen mindre än Gareth Bale. Enligt de senaste uppgifterna är Bale redo för att spela i helgen efter sin skada. Det är en spelare som kommer lyfta Tottenhams offensiv till den absoluta toppen. Startar de tre spelarna så kommer det vara målgaranti framåt.

West Ham har haft en bra början på säsongen om man jämför med fjolårets säsong. Och man kommer från en 3-0 vinst mot Leicester senast, där man gör det bra. Men framförallt där Leicester gör en plattmatch och får West Ham att se bättre ut än vad de egentligen var. Nu ställs man mot ett Tottenham som tillåter motståndarna att föra spelet. Vilket inte är till West Hams fördel. För man vill själva ligga lågt och försöka kontra. Precis som man gjorde mot Leicester.

West Hams backlinje kommer att få arbeta hårt för att hålla det tät bakåt. En Harry Kane som dessutom fått vila större delar av landslagsuppehållet kommer vara i bra form och vara extra sugen på att näta igen. Coolbet ger marknadens högsta odds och det anser jag är ett bra odds för en Tottenham vinst.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.