Nyhet!

Speltips: Tyskland – Lettland (EM-Genrep)

Tyskland fick sig en match mot ett starkt Danmark och kryssade med 1-1 som slutresultat. Lettland gick vinnande ur en sömnig match mot grannen Litauen med 3-1. Måndagens match är det sista genrepet för Tyskland innan EM drar igång och är därmed viktig för att sätta sista taktiken och höja moralen.

Match: Tyskland – Lettland
Bet:
Tyskland asien -3.5
Odds:
1.68
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Ser vi till världsrankingen finner vi Lettland ända nere på plats 138, medan Tyskland hittar vi på 12:e. Nu är världsrankingen inte något som är hugget i sten men kan ge en indikation. Tyskland mötte Danmark tidigare i veckan och fick ett bra motstånd. Tyskland skapade mer chanser än Danmark men hade inte marginalerna på sin sida. Gnabry skickar ett skott i ribbkrysset i första halvlek och Kimmich styr ett inspel i stolpen med kvarten kvar av ordinarie speltid. Danmark har en farlig offensiv med spelskickliga Eriksen och forwardsparet Poulsen och Braithwaite, RB Leipzigs respektive Barcelonas forward, och de lyckas peta in en kvittering som leder till att matchen slutar oavgjort.

Lettlands match mot Litauen var en böljande match där Lettland såg ut att ha övertaget i första halvlek, men Litauen kom ut starkare i inledningen av andra. Dessvärre var matchen präglad av individuella misstag och brist på kombinationer i det offensiva. Lettland vinner matchen med 3-1 men som enligt mig inte är representativt för matchen.

Matchen kommer domineras av Tyskland som högst troligt kommer skapa många farliga lägen under 90 minuter. Det gäller bara att sätta lägena, vilket de hade svårt för i matchen mot Danmark, men jag tror att det kommer släppa i denna match. Jag spelar Tyskland med asien -3.5.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]