Nyhet!

Speltips: Tyskland – Spanien (Nations League)

På torsdag spelas en av de allra bästa matcherna under detta landslagsuppehåll. Två stornationer som har väldigt breda men också vassa trupper.  Men där Tyskland sticker ut med en sammansvetsad och rutinerad trupp.

Match: Tyskland – Spanien
Speltips: Tyskland, insatsen tillbaka vid oavgjort
Odds: 1.79
Investering: 3/5U
Spelbolag: Unibet

Tyskland är ett lag som har haft en lite sämre period sedan man vann VM 2014. Man har haft problem med att få ihop ett samspelt lag, när spelare som Lahm, Klose och Schweinsteiger la av. Och efter ett katastrofalt dåligt VM 2018 så har man byggt upp ett nyare Tyskland där yngre spelare har tagit för sig. Ett stort problem man har haft i landslaget är målskyttet, för man har inte haft den där riktiga målsprutan som exempelvis Klose. Men förbundskapten Joachim ´´Jogi´´ Löw har satsat på en ung talang i Serge Gnabry. En spelare som till vardags är yttermittfältare i Bayern München. Gnabry stod för 8 mål på 8 matcher i EM-kvalet vilket är godkänt.

När man pratar om Tyskland som landslag så kommer man alltid in på Bayern München, vilket inte är konstigt med tanke på att det är landets bästa klubblag. Beroende lite på hur det går för Bayern så har landslaget Tyskland liknande resultat då 5-6 spelare alltid startar i landslaget från Bayern München. I år vann man Champions League vilket tyder på att man har en grund till landslaget att arbeta med. Spelare som Timo Werner, Toni Kroos och Julian Brandt är också spelare som stärker landslaget från andra klubbar.

Motståndarna Spanien har också haft det problematiskt sedan Xavi, Iniesta med flera slutade för några år sen. Man har haft det svårt att få ihop alla spelare från olika lag till ett effektivt landslag. Och det säger rätt mycket när det bara finns med 2-3 spelare från Spanska giganterna Real Madrid och Barcelona i startelvan. Även om det är bra klubblag de andra är från också så är de inga lag av allra högsta klass.

Ser man till spelare och nivå så ska den tyska maskinen kunna trycka ner ett tekniskt Spanien. I slutändan är det lagen med mest spets som avgör dessa matcher och det anser jag Tyskland har. 

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]