Nyhet!

Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig

I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli en tajt match på söndag, kul!

Match: VfB Wolfsburg – RB Leipzig
Bet:
Vinst Leipzig
Odds: 2.06
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Leipzig visade verkligen vilket lag de har i den senaste matchen mot Stuttgart. Att det stod 1-0 i halvtid var rena turen för Stuttgart. 2-0 kom inte långt in på andra halvlek, rättare sagt 16 sekunder in kunde Emil Forsberg sätta bollen i nät efter ett tiki-taka spel från mittpunkt till straffpunkt. Som tidigare nämnt är Emil verkligen deras nav och är otroligt skicklig att spelfördela. Då och då borde han överväga att testa sin bössa. Andre Silva har verkligen tagit ansvaret som forward och är med och skapar mycket. Sedan fick han göra sitt första mål i Leipzigtröjan på straff som punkterade matchen.

VfB Wolfsburg har tagit sex poäng de senaste två matcherna, båda med uddamål. I första matchen, mot Bochum, hade de inte marginalerna med sig och fick nöja sig med 1-0 fastän det fanns lägen för både 2- och 3-0. Bochums målvakt Manuel Riemann ska få en eloge för de otaliga räddningar han stod för. I Wolfsburgs senaste fick de en billig straff emot sig i 60:e minuten och fick arbeta i motvind sista halvtimmen. Det är svårt att försöka stänga en match under så lång tid och Wolfsburg jobbade in både 1- och 2-0.

Wolfsburg har gjort det bra i de senaste matcherna men det är mot lag som inte är i samma kaliber som de själva. Med det sagt skulle jag velat se mer övertygande vinster för att de ska kunna matcha Leipzigs potential. Därför faller mitt bet på en rak tvåa.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]