Nyhet!

Speltips: Villarreal – Salzburg (Europa League)

Det är dags för returmöte i Europa League slutspelet. Salzburg åker för att möta Villarreal och försöka vända ett 2-0 underläge. En match som lär svänga fram och tillbaka vilket kommer leda till många hörnor.

Match: Villarreal – Salzburg
Speltips: 
Över 9.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Villarreal gjorde en bra bortamatch senast och har ett bra utgångsläge till denna match. Man har gått sämre i ligan det senaste men lär prioritera Europa spelet nu. Spanjorerna kommer få tillfällen att ställa om mot ett offensivt Salzburg vilket gör att hörnor skapas. I ligan snittar man 4 hörnor per match offensivt vilket man lär skrapa ihop även denna match. Defensivt kommer man ligga lågt och försöka trycka Salzburg ut mot kanterna. I Europa League gruppspelet snittade man 7 hörnor per match till sin egna fördel vilket betyder att man spelar ett lite annorlunda spel ute i Europa.

Salzburg leder sin liga komfortabelt och kommer kunna satsa fullt ut på denna match. De gjorde ett bra gruppspel i Champions League där man både gjorde mycket mål men tyvärr släppte in en hel del också. I detta gruppspel skapade man 7 hörnor per match mot lag som Bayern och Atletico, betydligt bättre lag än Villarreal. Så när man nu har allt att vinna så kommer man satsa mycket framåt och på så sätt få med sig en hel del hörnor.

Det var ett ganska försiktigt möte senast lagen möttes, men nu är det en helt avgörande match vilket gör att framförallt Salzburg inte har råd att vara fega i. Lagen har haft hörnrika matcher i de gruppspel man deltagit i vilket undertecknat tror på även ikväll!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]