Nyhet!

Speltips: Villarreal – Manchester United (Europa League-final)

Efter att de stora ligorna hade sin säsongsavslutning under helgen så har det blivit dags för cupfinaler. Under onsdagen så är det dags för Europa League final mellan två starka lag. Det är lag som har stor respekt för varandra och jag tror vi får se en destruktiv match, då ingen vill bjuda på något.

Match: Villarreal – Manchester United
Speltips:
Under 2.5 mål
Odds: 
1.80
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Rygga spelet hos Bet365

Villarreal slutade tillslut på en sjunde plats i La Liga vilket får ses som godkänt med tanke på att det har gått bra ute i Europa. För de har tagit sig ända till final, och det är verkligen välförtjänt. För både under gruppspelet och slutspelet så har de sett vassa ut och gjort det svårt för sina motståndare. I ligan har spanjorerna släppt in drygt 1.15 mål per match i snitt, vilket talar för en stabil defensiv. Och även i Europa League har de släppt in få mål och lär ha studerat Uniteds offensiv bra. Så undertecknat tror på ett lågt stående Villarreal som ska försöka hålla tätt så länge som möjligt för att försöka hitta omställningar.

United är precis som sina motståndare ett lag som gör fler mål än vad de släpper in. Men under säsongen har de haft som en vana att spela målsnåla matcher när det verkligen gäller. För det är flera viktiga matcher mot de bättre lagen i ligan som slutat 0-0. Vilket har blivit så eftersom laget har en tendens att riskminimera något vilket gör att motståndarna inte får några gratis målchanser. Och då detta är en av säsongens viktigaste matcher så tror jag United inleder försiktigt och försöker känna lite på Villarreal. I ligan har engelsmännen precis som sina motståndare släppt in 1.15 mål per match i snitt.

Det är två defensivt starka lag som ställs emot varandra. Och det är en match som lagen håller väldigt högt vilket gör spelarna motiverade. Men det gör också att det inte är något risker som kommer att tas offensivt. Utan tror på få målchanser till en början där tillslut ett lag tar ledningen och backar hem.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]