Speltips: Wales – Tjeckien (VM-kval)

Det vankas en viktig match i grupp E, för detta är ett möte mellan två lag som slåss om andraplatsen i gruppen. Ett skadedrabbat Wales mot ett hungrigt Tjeckien. Tror på bortalaget i denna match!

Match: Wales – Tjeckien
Speltips: 
Tjeckien, insatsen tillbaka vid oavgjort
Odds: 
1.83
SpelbolagBet365
Units: 1

Wales har blivit ett bättre lag de senate åren och har klivit i världsrankingen. Men just detta landslaguppehåll så har man problem med ett par skador. Bland annat de två viktiga innermittfältarna Aaron Ramsey och Joe Allen. Dessutom har den stora superstjärnan Bale blandat och gett under säsongen. I skrivande stund så har han inte presterat så bra under de senaste veckorna, vilket såklart påverkar hela Wales då han gör otroligt mycket för laget vanligtvis. I första VM-kval matchen så föll man emot Belgien vilket inte var helt oväntat då det är gruppens klart bästa lag. Men man hade stora problem att skapa målchanser då de endast skrapade ihop ett skott på mål.

Tjeckien är ett lag som ser ruggigt starka ut för tillfället. Man har flera spelare som fått stora genombrott under denna säsong. Där West Hams spelare Soucek och Coufal är väldigt bra exempel. Där den först nämda varit en av hela Premier Leagues formstarkaste spelare säsongen igenom. Under detta landslagsuppehåll så har man till skillnad från Wales hunnit spela två matcher. Först slog man Estland med 6-2 på bortaplan och sedan fick man med 1-1 mot självaste Belgien. Resultat som visar att man är ett starkt lag. Mot Belgien så hade man dessutom fler målchanser och skapade mycket fler hörnor vilket betyder att man förtjänade poängen.

Det kommer bli tight mellan dessa två lag angående andraplatsen i tabellen. Men i slutändan tror undertecknat att Tjeckien är det bättre laget, de har ett jämnare lag och är effektiva både framåt som bakåt.

Rygga spelet hos Bet365