Nyhet!

Speltips: West Brom – Arsenal (Premier League)

Det röda Londonlaget Arsenal gästar The Hawthorns där West Brom spelar sina hemmamatcher. En match som är betydelsefull för båda lagen då varenda poäng är viktig. West Brom behöver vinna för att inte hamna efter i bottenstriden och Arsenal kan kliva upp på elfteplats vid vinst.

Match: West Brom – Arsenal
Speltips: 
Båda lagen gör inte mål
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

West Brom ligger nästsist i tabellen och man har det tufft, framför allt offensivt. Men man är helt okej defensivt när man får ligga lågt, precis som mot Liverpool och Manchester City. Förmodligen komma man backa hem även i denna match och hoppas på att man får till någon kontring. Det är en viktig match då man behöver alla poäng som går att få, det betyder att man kommer kriga hela matchen. Och lyckas man göra första målet så kommer man försvara så lågt att Arsenal kommer få det oerhört tufft.

Arsenal har steppat upp de 2 senaste matcherna. Man har gjort det riktigt bra defensivt jämfört med tidigare och höll nollan väldigt länge mot Chelsea. Man spelar i snitt målsnåla matcher då man inte gör mycket framåt men inte släpper till mycket bakåt. Och när man nu ställs mot ett av de klart sämsta offensiva lagen så bör man kunna hålla tätt bakåt. Det är viktig match även för Londonlaget och man kommer vara försiktiga för att inte begå några misstag.

Hemmalaget kommer dra ner på tempot och skulle inte bli förvånad om det är mållöst långt in på matchen. Arsenal släpper inte in mycket mål och när West Brom ligger lågt skapar man inte många målchanser.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.